Voor werknemers die het DLP- certificaat al behaald hebben maar de kennis op willen frissen, biedt Veiliheidsconcept MCM een eendaagse herhalingsopleiding DLP aan. In de opleiding komen de nieuwste ontwikkelingen rondom wet- en regelgeving uiteraard ook aan de orde. Een terugkomdag DLP is tenminste eens in de vijf jaar verplicht.

Indien uw DLP diploma verloopt voor 01-01-2019 moet u bij inschrijving de keuze maken of u de herhalingsopleiding DLP of DLP-R wilt volgen.

Wanneer u kiest voor DLP houdt dit in dat u projecten mag begeleiden tot veiligheidsklasse oranje en rood –niet vluchtig.

Indien u de keuze maakt voor DLP-R dan kunt u naast veiligheidsklasse oranje en rood niet vluchtig ook rood vluchtig en klasse zwart mag begeleiden. Klasse rood en zwart zijn vergelijkbaar met de voormalig 3-T, 3-T/ 1F en 3-T/ 2-F klasse.

Met ingaan van de CROW 400 worden de herhalingsopleidingen afgesloten met een toets. Voor de DLP herhalingsopleiding  geldt dat er een instituutsexamen met een voldoende dient te worden afgesloten. Voor de DLP-R herhalingsopleiding geldt dat er een landelijk examen met een voldoende dient te worden afgesloten.

Veiligheidsconcept biedt deze opleiding met open inschrijving aan. Het tarief bedraagt € 250,00 p.p. ex BTW bij een minimaal aantal deelnemers van 8.

Tevens organiseert ook herhalingsopleidingen op maat voor specifieke bedrijven. Hierbij inventariseren wij eerst waaraan behoefte is. Vervolgens gaan wij tijdens de opleiding in op de projecten, omstandigheden en vragen binnen het bedrijf.

Voor meer informatie kunt u contact met op ons opnemen.

april 2018

09apr07:30 17:00 Herhaling DLP

juni 2018

25jun07:30 17:00 Herhaling DLP

Inschrijven

Opleidingstarief indicatie:
tussen de € 195,00 en € 265,00 per persoon voor DLP HH CROW 132. Het definitieve tarief wordt vastgesteld n.a.v. het aantal deelnemers. I.v.m. de vernieuwde CROW 400 DLP Herhaling opleiding zijn de lestijden langer geworden. Hierdoor wordt valt het tarief hoger uit. Een indicatie hiervan volgt nog.

  • opgave i.v.m. lesmateriaal
    Als de deelnemer op een later moment wil starten dan nemen wij contact met u op.
  • Wij verzenden digitale facturen. Wij verzoeken u hier het e-mailadres op te geven waar de factuur naar toe gestuurd kan worden.
    Wij geven 3 tot 4 maal per jaar een nieuwsbrief uit met informatie over o.a. het vakgebied waarin we werken en de data van geplande opleidingen.