Voor werknemers die het DLP- certificaat al behaald hebben maar de kennis op willen frissen, biedt Veiliheidsconcept MCM een eendaagse bijscholingsopleiding DLP aan. In de opleiding komen de nieuwste ontwikkelingen rondom wet- en regelgeving uiteraard ook aan de orde.

Indien uw DLP diploma verloopt voor 01-01-2019 moet u bij inschrijving de keuze maken of u de bijscholingsopleiding DLP of opleiding R-DLP wilt volgen. Per 1-1-2019 moet u aantoonbaar opgeleid zijn tot DLP/R-DLP CROW 400.

Wanneer u kiest voor bijscholing DLP houdt dit in dat u projecten mag begeleiden tot veiligheidsklasse oranje en rood –niet vluchtig. Indien u de keuze maakt voor R-DLP dan kunt u naast veiligheidsklasse oranje en rood niet vluchtig ook rood vluchtig en klasse zwart mag begeleiden.

Voor bijscholen naar R-DLP kunt u deze dag aanvullen met een dag Gasmeten voor R-DLP.

 

Hoe komt u aan een DLP certificaat?

U kunt bovenstaand schema ook downloaden als PDF.

Ook interessant kan voor u zijn: Hoe ziet de opleiding DLP er uit?

Examen R- DLP

Voor informatie over het examen R-DLP bij de CROW verwijzen wij u naar:

https://www.crow.nl/publicaties/theorie-examen-r-dlp

https://www.crow.nl/publicaties/praktijkexamen-r-dlp

Opleidingsdata

oktober 2018

06okt08:30 16:30 DLP bijscholing CROW 400

20okt08:30 17:00 DLP bijscholing CROW 400

november 2018

12nov08:30 16:30 DLP bijscholing CROW 400

24nov08:30 17:00 DLP bijscholing CROW 400

Inschrijven

Veiligheidsconcept biedt deze opleiding met open inschrijving aan. Het tarief bedraagt € 250,00 p.p. ex BTW bij een minimaal aantal deelnemers van 8.  I.v.m. de vernieuwde CROW 400 DLP bijscholing opleiding zijn de lestijden langer geworden. Hierdoor wordt valt het tarief hoger uit. Een indicatie hiervan volgt nog.

Tevens organiseert ook bijscholingsopleidingen op maat voor specifieke bedrijven. Hierbij inventariseren wij eerst waaraan behoefte is. Vervolgens gaan wij tijdens de opleiding in op de projecten, omstandigheden en vragen binnen het bedrijf.

Voor meer informatie kunt u contact met op ons opnemen.

Door in te schrijven gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.