Voor werknemers die het DLP- certificaat al behaald hebben maar de kennis op willen frissen, biedt Veiliheidsconcept MCM een eendaagse bijscholingsopleiding DLP aan. In de opleiding komen de nieuwste ontwikkelingen rondom wet- en regelgeving uiteraard ook aan de orde.

Indien uw DLP diploma verloopt voor 01-01-2019 moet u bij inschrijving de keuze maken of u de bijscholingsopleiding DLP of opleiding R-DLP wilt volgen. Per 1-1-2019 moet u aantoonbaar opgeleid zijn tot DLP/R-DLP CROW 400.

Wanneer u kiest voor bijscholing DLP houdt dit in dat u projecten mag begeleiden tot veiligheidsklasse oranje en rood –niet vluchtig.

Indien u de keuze maakt voor R-DLP dan kunt u naast veiligheidsklasse oranje en rood niet vluchtig ook rood vluchtig en klasse zwart mag begeleiden. Klasse rood en zwart zijn vergelijkbaar met de voormalig 3-T, 3-T/ 1F en 3-T/ 2-F klasse.

Met ingaan van de CROW 400 worden de bijscholingsopleidingen afgesloten met een toets. Voor de DLP bijscholingsopleiding  geldt dat er een instituutsexamen met een voldoende dient te worden afgesloten. Voor de R-DLP opleiding geldt dat er een landelijk examen met een voldoende dient te worden afgesloten.

Veiligheidsconcept biedt deze opleiding met open inschrijving aan. Het tarief bedraagt € 250,00 p.p. ex BTW bij een minimaal aantal deelnemers van 8.

Tevens organiseert ook bijscholingsopleidingen op maat voor specifieke bedrijven. Hierbij inventariseren wij eerst waaraan behoefte is. Vervolgens gaan wij tijdens de opleiding in op de projecten, omstandigheden en vragen binnen het bedrijf.

Voor meer informatie kunt u contact met op ons opnemen.

Examen R- DLP

Voor informatie over het examen R-DLP bij de CROW verwijzen wij u naar:

https://www.crow.nl/publicaties/theorie-examen-r-dlp

https://www.crow.nl/publicaties/praktijkexamen-r-dlp

september 2018

08sep08:30 17:00 DLP bijscholing CROW 400

20sep08:30 17:00 DLP bijscholing CROW 400

oktober 2018

20okt08:30 17:00 DLP bijscholing CROW 400

november 2018

16nov08:30 17:00 DLP bijscholing CROW 400

24nov08:30 17:00 DLP bijscholing CROW 400

Inschrijven

Opleidingstarief indicatie:
Het definitieve tarief wordt vastgesteld n.a.v. het aantal deelnemers. I.v.m. de vernieuwde CROW 400 DLP bijscholing opleiding zijn de lestijden langer geworden. Hierdoor wordt valt het tarief hoger uit. Een indicatie hiervan volgt nog.

  • opgave i.v.m. lesmateriaal
    Als de deelnemer op een later moment wil starten dan nemen wij contact met u op.
    Geeft u hier aan met ja als u wilt dat wij voor u de publicatie bestellen. Het aangeven met nee houdt in u zelf zorgt dat u in bezit bent van deze publicatie of deze al in bezit heeft.
  • Wij verzenden digitale facturen. Wij verzoeken u hier het e-mailadres op te geven waar de factuur naar toe gestuurd kan worden.
    Wij geven 3 tot 4 maal per jaar een nieuwsbrief uit met informatie over o.a. het vakgebied waarin we werken en de data van geplande opleidingen.
  • Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid.