Bij bodemsaneringsprojecten moet een kwaliteitsverantwoordelijk persoon (KVP) aanwezig zijn bij milieukritische werkzaamheden. Hij of zij houdt toezicht op het naleven van de BRL7000-norm bij werkzaamheden die het saneringsresultaat kunnen beïnvloeden, zoals grondverzet in en van verontreinigde grond, het vaststellen van grenzen en het aanbrengen van systemen.

Ook is de KVP aanwezig bij het werk rondom grond- en afvalstromen, zoals het vrijkomen van grond en afval, de aan- en afvoer en het verwerken ervan. Veiligheidsconcept MCM biedt een opleiding van een dag, waarin de cursist de ins en outs krijgt bijgebracht van de BRL 7000, bijbehorende protocollen en relevante regelgeving. Ook een training asbestherkenning in bodem maakt onderdeel uit van de opleiding KVP.
Met deze opleiding wordt invulling gegeven aan twee eisen die de BRL 7000 stelt aan de KVP, nl. aantoonbare kennis van de BRL 7000 en 6000 met de relevante protocollen en aanverwante regelgeving alsook aantoonbare instructie asbestherkenning.
De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Een in company cursus is mogelijk.

Cursusdata

oktober 2018

30okt08:30 17:00 KVP inclusief asbestherkenning in bodem

Inschrijven

Aan de hand van het aantal deelnemers wordt het definitieve tarief bepaald.

Een indicatie voor alleen het KVP gedeelte (lestijden 08.00u tot 14.00u) ligt tussen de € 220,00 en € 240,00 per persoon. Het vaste tarief voor alleen het Asbestherkenning in bodem gedeelte (lestijden van 14.00u en 16.30u) is € 125,00

Een indicatie voor de gehele opleiding, dus KVP en Asbestherkenning in bodem samen ligt tussen de € 315,00 en € 335,00

  • opgave i.v.m. lesmateriaal
    Als de deelnemer op een later moment wil starten dan nemen wij contact met u op.
  • Let op! Bij opleiding VCA graag hierboven aangeven of men VCA-Basis of VCA- VOL wil volgen
  • Wij verzenden digitale facturen. Wij verzoeken u hier het e-mailadres op te geven waar de factuur naar toe gestuurd kan worden.
    Wij geven 3 tot 4 maal per jaar een nieuwsbrief uit met informatie over o.a. het vakgebied waarin we werken en de data van geplande opleidingen.
  • Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid.