Bij het werken met verontreinigde bodem wil je graag weten welke concentraties gevaarlijke stoffen er eventueel in de lucht hangen zodat je je maatregelen kunt afstemmen op de risico’s. Kunnen meten en weten wat je meet is dan van groot belang voor de veiligheid op de werkplek.

Kennis van het gedrag van toxische en brandbare stoffen die in de verontreinigde bodem voorkomen is essentieel voor iedereen die met deze stoffen in aanraking kan komen.

Ook kennis van de meest gebruikte meetapparatuur en het omgaan hiermee verkrijg je op de cursusdag ‘Gevaarlijke stoffen en gasmeten bij werkzaamheden in verontreinigde bodem’. Vanzelfsprekend is er naast de theorie ook voldoende gelegenheid zelf aan de slag te gaan met de meetapparatuur.

Na het volgen van deze eendaagse opleiding kun je de risico’s inschatten en adequate maatregelen treffen. Veilig werken voor jezelf en je collega’s staat immers voorop!

Opleidingsdata

oktober 2018

12okt08:30 16:30 Gasmeten

december 2018

07dec08:30 16:30 Gasmeten

Inschrijven

  • opgave i.v.m. lesmateriaal
    Als de deelnemer op een later moment wil starten dan nemen wij contact met u op.
  • Let op! Bij opleiding VCA graag hierboven aangeven of men VCA-Basis of VCA- VOL wil volgen
  • Wij verzenden digitale facturen. Wij verzoeken u hier het e-mailadres op te geven waar de factuur naar toe gestuurd kan worden.
    Wij geven 3 tot 4 maal per jaar een nieuwsbrief uit met informatie over o.a. het vakgebied waarin we werken en de data van geplande opleidingen.
  • Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid.