Voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de veranderingen in de CROW 400 bieden wij een sessie aan: CROW 400 What’s NEW?

Tijdens deze sessie zal er in een halve dag uitleg gegeven worden over de veranderingen binnen de CROW 400 ten opzichte van de CROW 132. Er zal worden gesproken over de nieuwe indeling van de veiligheidsklasse, verantwoordelijkheden DLP en R-DLP begeleiding, verantwoordelijkheden van de werkvoorbereiders, MVK begeleiding, HVK begeleiding, indeling van de opleidingen, functie eisen DLP en R-DLP, examineren en meer.

Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen. Indien u vragen voorafgaand aan de sessie heeft zouden wij het op prijs stellen als u deze van te voren bij ons bekend maakt. Dit is mogelijk in het opmerkingsveld op het inschrijfformulier.

 

Indien uw DLP diploma verloopt voor 01-07-2018 dan adviseren wij u om zich aan te melden bij ons voor de open opleiding herhaling DLP. Hierbij moet u de keuze maken of u de opleiding DLP of DLP-R wilt volgen.

Blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom de CROW 400 door de berichtgeving te volgen op onze website, facebook en/of Twitter.

Cursusdata

oktober 2018

08okt08:30 12:30 CROW 400 what's new

  • opgave i.v.m. lesmateriaal
    Als de deelnemer op een later moment wil starten dan nemen wij contact met u op.
  • Let op! Bij opleiding VCA graag hierboven aangeven of men VCA-Basis of VCA- VOL wil volgen
  • Wij verzenden digitale facturen. Wij verzoeken u hier het e-mailadres op te geven waar de factuur naar toe gestuurd kan worden.
    Wij geven 3 tot 4 maal per jaar een nieuwsbrief uit met informatie over o.a. het vakgebied waarin we werken en de data van geplande opleidingen.
  • Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid.