Veiligheidsconcept MCM b.v. biedt zowel praktische begeleiding ‘on the job’, trainingen als (gecertificeerde) opleidingen aan voor uw werknemers. Daarvoor hebben wij eigen trainers en opleiders in dienst alsook een netwerk van gekwalificeerde, ervaren derden. Naast onze bestaande opleidingen verzorgen wij bedrijfsgerichte trainingen, opleidingen of presentaties waarbij de inhoud in onderling overleg wordt samengesteld.

 • icon

  VCA

  Voor bedrijven die VCA*/**/P gecertificeerd zijn of zich willen certificeren, is het een must dat hun medewerkers beschikken over een geldig VCA certificaat.

  Dat geldt ook voor ZZP-ers of uitzendkrachten die werkzaamheden willen verrichten voor VCA*/**/P gecertificeerde bedrijven.

  Om hen voor te bereiden op het landelijke examen, geven wij een eendaagse training voor VCA Basis én VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) VCA.

 • icon

  Veilig werken bij aanbrengen kabels en leidingen

  Aanbrengen van kabels & leidingen? Werken in verontreinigde grond? Alles langs de weg? En de afzettingen dan? Om de samenhang tussen de verschillende onderdelen inzichtelijk te maken biedt Veiligheidsconcept MCM bv deze cursus aan.

 • null

  Veilig gedrag op de werkvloer

  Veel ongelukken zijn te voorkomen als mensen elkaar aanspreken op onveilig gedrag.
  Hoe doe je dat op een effectieve manier? Hoe zorg je als leidinggevende dat mensen
  bewust met veiligheid omgaan? En als een collega jou op je gedrag aanspreekt,
  hoe ga je daar dan mee om?

 • null

  Inleiding in de toxicologie

  Tijdens deze opleiding wordt een beeld gegeven van de geschiedenis van de vergiften, hun toepassingen en hun werking op het menselijk lichaam. De opleiding is daarmee zeer interessant voor iedereen die in zijn werk met toxische stoffen te maken heeft.

Voor berichten en updates kunt u de @Opleiding_VCMCM volgen op twitter.