Veiligheidsconcept MCM b.v. biedt praktische begeleiding ‘on the job’, uiteenlopende trainingen alsook gecertificeerde opleidingen voor uw werknemers. Daarvoor zetten wij uitsluitend gekwalificeerde en ervaren docenten in.

Op de pagina van de betreffende opleiding treft u naast uitgebreide informatie ook de eerstvolgende geplande opleidingsdata aan. Natuurlijk is er de mogelijkheid om u online in te schrijven.

Naast de genoemde opleidingen verzorgen wij opleidingen, trainingen en/of presentaties op maat over verschillende onderwerpen op veiligheidsgebied. Hiervan wordt de inhoud afgestemd op uw bedrijfssituatie en daarom in onderling overleg vastgesteld.

Afhankelijk van de opleiding ontvangen de deelnemers na afloop een certificaat, pasje, bewijs van deelname of een afschrift van de getekende presentielijst. Van bedrijfsspecifieke bijeenkomsten maken wij vaak een verslag. Deze informatie kan worden gebruikt om aantoonbaar te maken aan bijvoorbeeld Inspectie SZW of certificerende instelling dat de medewerker c.q. het bedrijf aan de eisen op het gebied van de opleiding voldoet.

Berichten en updates? Volg @Opleiding_VCMCM op twitter.

Wilt u bij een meerdaagse opleiding overnachten?

Bed & Breakfast Hoeve de Posthoorn
www.hoevedeposthoorn.nl/
Breeveld 7
3445 BA Woerden
Tel: 0348-448507
E-mail: info@hoevedeposthoorn.nl

Stadshotel Woerden
www.stadshotelwoerden.nl
Meulmansweg 33m
3441 AT Woerden
Tel: 0348-706500
E-mail: reservations@stadshotelwoerden.nl

  • Opleidingen bodem

  • Opleidingen bedrijfshulpverlening

  • Opleidingen VCA & Veiligheid