Werknemers die een BHV-opleiding hebben gevolgd, moeten hun kennis en vaardigheden op peil houden. Dat kan via een herhalingsopleiding, waarbij ook aandacht is voor praktijkoefening in het eigen bedrijf.Veiligheidsconcept M.C.M. b.v biedt herhalingsopleidingen waarbij u al uw BHV-ers in een keer kunt laten bijscholen. In de eendaagse opleiding is aandacht voor theorie en voor praktijk. Alle relevante zaken komen aan de orde, waaronder brandbestrijding, ontruiming en eerste hulp. De opleiding wordt afgesloten met een toets, waarna de leerlingen bij voldoende resultaat een verklaring van deelname kunnen ontvangen. De opleiding kan in het bedrijf plaatsvinden, of op een andere, door uzelf of door Veiligheidsconcept M.C.M. b.v. verzorgde locatie. Ook verzorgen wij als maatwerk BHV opleidingen volgens de richtlijn CCV code 95.

Opleidingsdata

oktober 2018

29okt08:30 16:30 BHV Herhaling

december 2018

03dec08:30 16:30 BHV Herhaling

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier. Het definitieve tarief wordt vastgesteld n.a.v. aantal deelnemers.

  • opgave i.v.m. lesmateriaal
    Als de deelnemer op een later moment wil starten dan nemen wij contact met u op.
  • Let op! Bij opleiding VCA graag hierboven aangeven of men VCA-Basis of VCA- VOL wil volgen
  • Wij verzenden digitale facturen. Wij verzoeken u hier het e-mailadres op te geven waar de factuur naar toe gestuurd kan worden.
    Wij geven 3 tot 4 maal per jaar een nieuwsbrief uit met informatie over o.a. het vakgebied waarin we werken en de data van geplande opleidingen.
  • Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid.