De volgende stap op weg naar de BHV-organisatie is de opleiding van medewerkers tot bedrijfshulpverlener. Veiligheidsconcept MCM biedt een praktijkgerichte, tweedaagse opleiding die toegankelijk is voor iedereen binnen het bedrijf die BHV-er wil worden. Iedereen die de opleiding volgt ontvangt cursusmateriaal en doet zowel aan het einde van de eerste als de tweede dag mee aan een toets. Als die met goed gevolg wordt afgelegd, kunnen wij zorgen voor een certificaat met bewijs van deelname.

De opleiding kan in het bedrijf plaatsvinden, of op een andere, door uzelf of door Veiligheidsconcept MCM verzorgde locatie. Onderwerpen die aan de orde komen: levensreddende handelingen, inclusief reanimatie, slagaderlijke bloedingen en shock, AED (automatische externe defibrillator), ontruiming en brandbestrijding, inclusief een oefening met blussen in de praktijk. De docent behandelt meest effectieve methodes van communicatie. Ook verzorgen wij als maatwerk BHV opleidingen volgens de richtlijn CCV code 95.

Opleidingsdata

september 2018

17sep08:30 16:30 BHV Basis lesdag 1

18sep08:30 16:30 BHV Basis lesdag 2

december 2018

10dec08:30 16:30 BHV Basis lesdag 1

11dec08:30 16:30 BHV Basis lesdag 2

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier. Het opleidingstarief indicatie bij 8 tot 12 deelnemers: tussen de € 225,00 en € 325,00 Het definitieve tarief wordt vastgesteld n.a.v. het aantal deelnemers.

  • opgave i.v.m. lesmateriaal
    Als de deelnemer op een later moment wil starten dan nemen wij contact met u op.
  • Let op! Bij opleiding VCA graag hierboven aangeven of men VCA-Basis of VCA- VOL wil volgen
  • Wij verzenden digitale facturen. Wij verzoeken u hier het e-mailadres op te geven waar de factuur naar toe gestuurd kan worden.
    Wij geven 3 tot 4 maal per jaar een nieuwsbrief uit met informatie over o.a. het vakgebied waarin we werken en de data van geplande opleidingen.
  • Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid.