Medisol Reseller Event

Veiligheidsconcept MCM - Medisol - Reseller Event

PieterJan Hoekwater en Marianne Mulder waren onlangs uitgenodigd door toonaangevende AED leverancier Medisol om aanwezig te zijn bij hun Reseller Event.

Alle AED’s die door Veiligheidsconcept MCM en VCMCM Preventieservice Texel worden geleverd kopen wij in bij Medisol. Wij werken graag samen met deze partij vanwege hun expertise, klantvriendelijkheid en nette prijzen.

Op 24 mei werden we hartelijk ontvangen door oprichter en CEO Pieter Joziasse op een drukbezette resellerdag in Vlissingen.
Naast allerlei netwerkmogelijkheden waren er productpresentaties van verschillende leveranciers, diverse noviteiten en een heuse, nog geheime, primeur van Laerdal.
Leuk om mee te werken aan een onderzoek want Laerdal vroeg een select gezelschap naar de eerste indruk, de beleving en eventuele suggesties met betrekking tot het nieuwe product.
Ook was er de prachtige AED in pocketformaat van Defisign, die past in een handtas!!

Medisol ontwikkelde drie universele AED trainingsapparaten en vroeg het bezoek naar wat zij de aantrekkelijkste vonden alsook een aansprekende naam.
Uiteraard was er ook tijd om van gedachten te wisselen met onze accountmanagers over bijvoorbeeld het inrichten van het AED onderhoud op Texel.
Een goed verzorgde lunch en avondbuffet maakte het geheel compleet.
Voor wie dat wilde was er een cartoonist aanwezig.

We hebben heel wat kennis opgedaan en zijn weer goed bijgepraat. Expertise moet je onderhouden, uiteindelijk dienen we onze klanten het best met een goed advies, gebaseerd op echte kennis van de actualiteit. En aan die expertise hebben we goed kunnen werken op deze dag.

Graag vertellen we er meer over, neem gerust contact met ons op.