‘De les vloog voorbij’

Voor de DLP van BAM organiseerde Veiligheidsconcept MCM bv onlangs verschillende trainingen. Tijdens een praktijkdag besteedden we aandacht aan asbestherkenning en gevaarlijke stoffen in de lucht. Projectleider Michel Nooij: “De reacties waren heel positief. Dit gaan we vaker doen.”

Michel Nooij is teamleider bij BAM-DLP. Op zijn initiatief werd Veiligheidsconcept MCM ingehuurd om invulling te geven aan de praktijkdag. “Ik kende Veiligheidsconcept MCM al wel van naam, maar had nog nooit met hen samengewerkt. Hun aanpak leek me echter heel geschikt voor de praktijkdag. En dat bleek een goede inschatting.

Veel interactie
Beide trainers, Marianne Mulder en Henk Walberk, kunnen leuk vertellen. Ze hebben een duidelijk verhaal, maar gebruiken ook humor en geven deelnemers de ruimte om te reageren. Dat maakt de trainingen interactief en door de vele praktijkvoorbeelden is het nooit saai.”

Naast de praktijkdag voor DLP verzorgden we de opleiding ‘Gasmeten voor gevorderden’. “Ook over deze training was iedereen heel positief. Hij geeft op een leuke manier verdieping aan het vak. Het is veel meer dan cijfertjes aflezen op een meter. Dat een waarde soms ook iets anders kan betekenen en dat stoffen op elkaar kunnen reageren, was echt een eyeopener. Ook bij deze cursus was volop ruimte voor eigen inbreng.
Dat zorgde ervoor dat de les voorbij vloog.”

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Bekijk dan de opleidingen-pagina op de site of neem contact met ons op.